trond alexander tune

Trond Alexander Tune driver ultimatune

Trond Alexander Tune

 

 

 

 

 

Mit firma ultimatune blev startet da jeg flyttede fra Oslo til København i 2014. I Norge har jeg arbejdet med kommunikation, markedsføring og event- & koncertproduktion i over 20 år. Jeg bliver ved med dette i en konsulent-virksomhed i Danmark. Jeg fortsætter samtidig med at arbejde for norske kunder. Siden oktober 2018 har jeg havet fast arbejde hos Wellvita, der begyndte som en konsulent-opgave og udviklet sig til heltidsbeskæftigelse.

I mine tidligere jobs, har jeg haft erfaring med at hyre freelancere for enkeltopgaver. Jeg kender derfor godt til kommunikationsmedarbejderens behov for fleksible samarbejdspartnere. Jeg bidrager med hjælp når du har behov. Ingen opgave er for lille – ingen for stor.

Jeg laver markedsanalyser og kampagner. Jeg skriver, fotograferer og laver digitale løsninger, fra det lille til det store. Jeg kan bistå dig når du har behov for ekstra hjælp, når du ønsker at gennemføre det ekstra projekt du ikke har tid til. Prøv mig som din faste samarbejdspartner, ad hoc kommunikationskollega og rådgiver.

Jeg bor og arbejder i København. Det er nemt for mig at rejse inden Danmark, til Norge eller et andet sted i Skandinavien.

>> Kontakt Trond Alexander Tune


«I Norge har jeg vært med til at løfte store kulturinstitutioner, events og kunstnere op i offentlighedens lys i over 20 år.

Med ultimatune viderefører jeg min brede kompetence og lange erfaring i en konsulentvirksomhed, til glæde for kunder i begge lande.»

Trond Alexander Tune

 


erfaring

20+ års erfaring med kommunikation og markedsføring i hele sin bredde, fra strategisk til operativt niveau. Jeg har haft stillinger i kulturlivet, inden for højere uddannelse og i frivillige organisationer.

kompetencer

Bred og dyb kundskab om kommunikationsfaget, markedsføring, digital markedsføring og projektledelse. Skriveopgaver, oversættelse til å norsk, og dyb viden om det norske marked.

Faglighed

Jeg tager opgaver indenfor mine kompetenceområder, samt rådgivning og administration. Fra enkeltopgaver som er presserende, til løbende opgaver på fast basis.  Læs mere under Ydelser.


skrive. Markedsføre. kommunikere.
tid – når du ikke har.


Kunder og arbejdsgivere