trond alexander tune

Trond Alexander Tune driver ultimatune

Trond Alexander Tune

 

 

 

 

 

Mit firma ultimatune blev startet da jeg flyttede fra Oslo til København i 2014. I Norge har jeg arbejdet med kommunikation, markedsføring og event- & koncertproduktion i over 20 år. Jeg bliver ved med dette i en freelance-virksomhed i Danmark. Jeg fortsætter samtidig med at arbejde for norske kunder.

I mine tidligere jobs, har jeg haft erfaring med at hyre freelancere for enkeltopgaver. Jeg kender derfor godt til kommunikationsmedarbejderens behov for fleksible samarbejdspartnere. Jeg bidrager med hjælp når du har behov. Ingen opgave er for lille – ingen for stor.

Jeg fotograferer, skriver og laver digitale løsninger, fra det lille til det store. Jeg kan bistå dig når du har behov for ekstra hjælp, når du ønsker at gennemføre det ekstra projekt du ikke har tid til. Prøv mig som din faste samarbejdspartner, ad hoc kommunikationskollega og rådgiver.

Jeg bor og arbejder i København. Det er nemt for mig at rejse inden Danmark, til Norge eller et andet sted i Skandinavien.


«I Norge har jeg vært med til at løfte store kulturinstitutioner, events og kunstnere op i offentlighedens lys i over 20 år.

Med ultimatune viderefører jeg min brede kompetence og lange erfaring i en konsulentvirksomhed, til glæde for kunder i begge lande.»

Trond Alexander Tune

desktop-BW


erfaring

20 års erfaring med kommunikation og markedsføring i hele sin bredde, fra strategisk til operativt niveau. Jeg har haft stillinger i kulturlivet, inden for højere uddannelse og i frivillige organisationer.

kompetencer

Bred og dyb kundskab om kommunikationsfaget, web, fotografering, arrangementsafvikling og projektledelse. Skriveopgaver, oversættelse til å norsk, og viden om det norske marked.

opgaver

Jeg tager opgaver indenfor mine kompetenceområder, samt rådgivning og administration. Fra enkeltopgaver som er presserende, til løbende opgaver på fast basis.  Læs mere under Ydelser.


skrive. fotografere. kommunikere.
tid – når du ikke har.


Her har jeg arbejdet før