Med 20 års bred erfaring inden kommunikation, er min styrke at tænke bredt og levere hurtigt – både strategisk og operationelt. Jeg udfører alle opgaver, der er behov for i en kommunikationsafdeling.

Som et enmands-kommunikationsbureau kan jeg afhjælpe dit behov for tekster, fotografier, ny hjemmeside, PR, kommunikationsplan og -aktiviteter. Jeg kan også skrive en ansøgning, planlægge og afvikle events eller udføre administrative opgaver.

Journalistik & tekst

Jeg formulerer tekster du har behov for i din virksomhed; Interviews, artikler og omtaler. Tekster og indhold som fungerer både for mennesker og søgemaskine.

Fotografering

Du har behov for nye fotos til din hjemmeside, til en artikel, af en nyansat eller af din butik. Jeg tager foto, efterbearbejder og leverer hurtigt.

Digital kommunikation

Dit behov for digitale præsentationer skal passe budget og tidsfrister. Jeg kan hjælpe dig med ny hjemmeside og brug af sociale medier.

INTERESSERET I ET SAMARBEJDE?

Forsøg mig på en enkeltopgave. Sammen kan vi afstemme dine ønsker og behov.

Kontakt mig for en snak

 

 Referencer

«Trond Alexander Tune er en dyktig fagperson som er lett å samarbeide med og som er utstyrt med meget høy arbejdsmoral. Man kan stole på at saker Trond påtar seg blir gjort grundig og bra, og han søker stadig ny kunnskab for å utvide kompetansen sin.»

Ingrid Holst Sollie – kommunikasjonsjef (2014)
Norges musikkhøgskole, Oslo

Som fotograf løser Trond Alexander Tune opgaverne selvstændigt og kreativt. Som skrivende journalist spænder han vidt over emner som kultur, rejser og events, og han forstår behovet for at kombinere tekst med billedside.

Selv om dansk ikke er hans modersmål, skriver han overraskende godt dansk, og behovet for redigering af hans tekster er minimalt.

Thomas Kristensen – redaktør
Out & About magasin, København