Med mere end 20 års bred erfaring inden kommunikation og marketing, er jeg stærk både strategisk og operationelt. Jeg er vant med at tage ansvar og udføre opgaven.

Siden 2018 har jeg været fast ansat i Wellvita-koncernet som markedsansvarlig i Norge, og senest Marketing Manager Italy & France.Markedsføring

Markedsføring – acquisition, retention, reactivation – hele vejen i kunderejsen, annonceringsstrategi offline, online SoMe, brug af case-personer. Strategi for og design af newsletters og annoncer.

PR & Kommunikation

Lang erfaring med pressearbejde, kanalstrategi, eventer, internkommunikation og tekstforfattelse. Jeg behersker de fleste CMS-systemer og kan desktop-design.

Journalistik og foto

Jeg formulerer tekster du har behov for i din virksomhed; Interviews, produktomtaler og webtekster. SEO optimering og versættelse dansk-norsk. Foto til dine artikler og portætter.

Web og SoMe

Jeg har arbejdet med hjemmesider og sociale medier lige fra starten, i større eller mindre projekter. Lang erfaring med WordPress og eller andre digitale verktøj.

INTERESSERET I ET SAMARBEJDE?

Forsøg mig på en enkeltopgave. Sammen kan vi afstemme dine ønsker og behov.

Kontakt mig for en snak

 

 Referencer

«Trond Alexander Tune er en dyktig fagperson som er lett å samarbeide med og som er utstyrt med meget høy arbejdsmoral. Man kan stole på at saker Trond påtar seg blir gjort grundig og bra, og han søker stadig ny kunnskab for å utvide kompetansen sin.»

Ingrid Holst Sollie – kommunikasjonsjef
Norges musikkhøgskole, Oslo (2014)

Trond er en formidabel marketing manager, en energisk organisator og en inspirerende igangsætter. Læg dertil hans skarpe blik for visuelt content, kommunikation og konceptudvikling… og du har hele pakken.  Jeg har haft Trond som en værdsat kollega, arbejdet tæt sammen med ham om flere projekter og kan kun give ham mine allerbedste anbefalinger.

Steen Dohn – Marketing Manager
Wellvita, Esbjerg (2020)